ONS PROCES

 

Wij werken met een overzichtelijk proces. Zo weet je vooraf wat je bij ons kunt verwachten.

 

 

 

BRIEFING

Uiteraard beginnen we met een goede kop koffie om kennis te maken. Daarbij leg je je vraagstuk aan ons voor en vragen we je het hemd van het lijf. 

 

DEBRIEFING

We nemen alle informatie uit ons gesprek mee om deze intern nog eens door te nemen. Zo kunnen wij tot de kern van 

 

VOORSTEL

Vanuit de debriefing ontwikkelen wij een plan van aanpak dat exact aansluit bij jou vraagstuk en wensen. Zo kunnen we je een voorstel doen waarmee je het beste product voor jou doel krijgt.

 

CONCEPT

Zodra je ons voorstel helemaal goed hebt bevonden gooien we ons creatieve talent in de strijd. We komen met een (of meerdere) concept waaruit duidelijk wordt welke design richting we op kunnen gaan. 

 

DESIGN

Nu gaat het echte ontwerpwerk beginnen. 

 

TWEAKEN

Zoals altijd heb je tijdens het ontwerpen tussentijdse ijkpunten. Loopt alles volgens plan of moeten we her en der iets bijsturen. Ook welk bekent als de aanpassingsrondes. 

 

MASTER ARTWORK

Uiteindelijk heb je helemaal tevreden en kunnen we het ontwerp omzetten in een definitief ontwerp.

 

UITROLLEN ARTWORK

Elke grafische uitingen, of het nu gaat om een etiket op een fles of een website, heeft zijn eigen specificatie’s wat betreft de opmaak van het design. In deze fase rollen we het design uit over alle uitingen die je voor ogen hebt en leveren we voor elk specifiek product de juiste bestanden op.